Sortavala - Valamo - Rytty
04. - 07.07.2019

Lähde "valmiin ryhmän" mukaan Sortavalaan ja Valamoon! Ryhmä koostuu pääasiassa yhden suvun jäsenistä mutta sinne ovat myös muut lähtijät tervetulleita.

Hinta vain 265,00 €/hlö + viisumikulut.

1. matkapäivä:

Ajo Helsinki - Anjala - Vaalimaa. Rajanylityksen jälkeen matka jatkuu Kuusaan, Kiviniemen ja Käkisalmen kautta Sortavalaan. Majoittuminen ja illallinen Sortavala-hotellissa.

2. matkapäivä:

Aamiaisen jälkeen teemme opastetun kiertoajelun Sortavalassa, Lisäksi käynti mm. suomalaisella hautausmaalla. Päivään jää riittävästi myös omaa aikaa. Illallinen hotellissa.

3. matkapäivä:

Aamiaisen jälkeen lähdemme kantosiipialuksella Valamoon, tutustumme oppaan johdolla Valamon pääluostariin ja Getsemanen skiittaan. Lounas Valamossa. Paluu Sortavalaan. Illallinen hotellissa.

4. matkapäivä:

Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet ja jatkamme matkaa kohti Ryttyä. Käynti suvun kotipaikoilla. Rajanylitys Värtsilässä, josta ajo Anjalan kautta Helsinkiin.

Matkan hinta 265,00 €/hlö sisältäen:

kuljetukset bussilla ohjelman mukaisesti, kolmen yön majoituksen 2-hengen huoneessa Sortavala-hotellissa (H1-lisämaksu 45,00 €), passin rek.maksun hotellissa, aamiaiset ja illalliset hotellissa, Valamon retken (sis. lounaan) sekä opastukset Valamossa ja Sortavalassa.

Lisämaksusta: ryhmäviisumi 75,00 €/hlö

Ilmoittautumiset viimeistään 04.06.2019 mennessä:

p. 0400-225148 tai jan-erik.hietamies@pp1.inet.fi